24/2 - Seksagesima

Fastelavnsgudstjeneste

Søndag, den 3. marts - Fastelavnsgudstjeneste

Fjelstervang Kirke kl. 9.30

Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden i Landsbycentret

Vorgod-Barde Hallen kl. 13.30

Efter gudstjenesten er der tøndeslagning for børnene og fastelavnsboller til alle ved Borgerforeningen.

Café Cross

Som tilflytter til et nyt land og et nyt sogn kan det være svært at skabe netværk og venskaber. Derfor har menighedsrådene sammen med nogle af de tilflyttere, vi har i vores sogne, taget initiativ til en cafe, hvor vi mødes på tværs af bl.a. etnicitet, kultur og alder. Vi håber, mange har lyst til at være en del af dette fællesskab og lære nye mennesker at kende. Velkommen til en aften med snak, spil og hygge.

Onsdag den 6/3 kl. 19.00 – 20.30 i Kirkehuset, Kirkevej 1A, Vorgod, 6920 Videbæk

When moving to a new country and into a new community it can be difficult to create social networks and get new friends. The local church councils have together with some new arrivals in our community decided to start up a café, where we can meet across ethnicity, culture and age. We hope that many would like to be a part of this community and welcome you to an evening with a lot of talk, playing games and getting together in a friendly atmosphere.

Wednesday 6/3 at 19-20.30 in the Church House, Kirkevej 1A, Vorgod, 6920 Videbæk

Pasta Party - Familiekoncert

Familiekoncert i Fjelstervang Kirke tirsdag den 19/3 kl. 19.00. PastaParty's vision er, at det skal være sjovt for børn at være i kirke. Gud er glædens Gud, og Jesus siger, at børnene skal komme til ham. Der er fagter til sangene, så det bliver fedt for både børn og voksne at synge med. Og så får man tilmed varmen!

Bandets medlemmer er Simon Bartholdy - den skøre, ukulele-spillende forsanger. Gør som regel også sig selv lidt til grin. Margit Bartholdy - laver Danmarks vildeste fagter - dog altid med ynde. Anders Tuxen - spiller bas og lægger bunden i mange sammenhænge. Søren Ehlers - bandets stærkeste mand. Og så spiller han også cajon, som er en slags trommekasse-ting ...

Alle aldre er velkomne, og det er ganske gratis at være med!

Onsdags-Oase i Vorgod Kirke

kl. 16.30 - 27. februar og 27. marts.

Musik, fællessalmer, ord, lys og stilhed - en stemningsfuld musikandagt i kirken med rum til fordybelse, refleksion og eftertanke. En rolig stund hvor du kan nyde et pusterum fra en travl arbejdsdag, eller måske har du bare lyst til bøn, stilhed og nærvær med Gud.

Kom og vær med til 30 minutters afstressende musikandagt!

Nu er timen til stilhed, til bøn og til tanker,

til ord, som har vægt, og som kræver et svar.

Kom og rør ved os, Kristus, så vi bliver åbne

for glæden og livet og freden, du har.

DDS 786,3

Gud og Pasta - Familiegudstjeneste

Vorgod Kirke - tirsdag den 2. april kl. 17.00-18.30

Fjelstervang kirke - torsdag den 4. april kl. 17.00-18.30

Børn i alle aldre mødes i kirken til gudstjeneste, hvor minikonfirmanderne medvirker.

Derefter spiser vi pasta og hygger os sammen i landsbycentret/kirkehuset.

Kom og vær med!

Påsken fejres i kirkerne

18/4 kl. 10.30: Fælles skærtorsdag-nadver gudstjeneste i Vorgod Kirke

19/4 kl. 10.30: Fælles langfredagsgudstjeneste med lokale musikere i Fjelstervang Kirke

21/4 kl. 9.00: Påskegudstjeneste i Vorgod Kirke

kl. 10.30: Påskegudstjeneste i Fjelstervang Kirke

22/4 kl. 10.30: Fælles 2. påskedags gudstjeneste i Vorgod Kirke

Klassisk forårskoncert

Fjelstervang Kirke - tirsdag den 14. maj kl.19.00

Koncerten byder på en blanding af forskellige klassiske værker, og udføres af de tre konservatorieuddannede musikere Kirstine Frost Jessing på violin/bratsch, Eunjin Ko Dey på orgel/klaver og Mette Tarbensen på violin.

Vel mødt!

Konfirmation

Kom og vær med i Kirkehuset eller Landsbycentret og sig tillykke til vores flotte konfirmander på deres festdag.

St. Bededag 17. maj kl. 10.00 Vorgod Kirke

Lørdag 18. maj kl. 10.00 Fjelstervang Kirke

Familie-Byfestgudstjeneste

Fjelstervang Kirke og Fjelstervang FDF inviterer til Familie-Byfestgudstjeneste i Udeforsamlingshuset i Fjelstervang Kristi Himmelfartsdag 30. maj kl. 10.30.

Der serveres kaffe og rundstykker fra kl. 9.45.

Frilufts-Pinsegudstjeneste

Tag naboen, havestole/tæpper med til festgudstjeneste i vores nye grønne område bag Fjelstervang Kirke. Igen i år deltager FDF-Brazzband fra Kibæk og Kirkekoret
Vi ses søndag den 9. juni kl. 10.30 i parken bag Fjelstervang Kirke.

I tilfælde af dårligt vejr flyttes gudstjenesten ind i Kirken/Landsbycentret.