25/8 - 10. s. e. trin.

Vorgod kl. 9.00 Lene Birkmose

Fjelstervang ingen gudstjeneste

Fællesskab som sætter spor!

Fjelstervang Kirke søndag den 1/9 kl. 10.30

Vi byder velkommen til årets nye konfirmander og forældre med en gudstjeneste med forklaringer om gudstjenestens indhold og opbygning.

Menighedsrådene har en gave til alle konfirmander.

Alle er hjertelig velkommen.

Nærvær!

Sådan lyder titlen på et foredrag, som Annette Due Madsen fra Bagsværd holder i Vorgod Kirkehus, torsdag den 5. september kl. 19.30.
Foredraget handler om betydningen af at dele det smukke, men også det sårbare liv med hinanden i et ærligt fællesskab i familien og der, hvor vi bor. De gode relationer er af stor betydning for alle mennesker. Vi lever alle af nærvær og fællesskab med andre.

Annette Due Madsen er psykolog og stifter af Center for Familieudvikling, som arbejder med familierelationer på flere plan. Annette og hendes mand er mangeårig brevkasseredaktør i Kristelig Dagblad.

Fredag, den 6. september kl. 10.00 besøger Anette Due Madsen fredagscafeen i Vorgod Kirkehus og fortæller om: Glæder og udfordringer i den tredje alder.

Gratis deltagelse.

Fælles høstgudstjeneste i Rimmerhus

Mellem mejetærskere og traktorer smager rundstykker og kaffe af høst og fællesskab.

Gudstjenesten bliver noget særligt, når du og din nabo mødes hos Rimmerhus Maskinforretning.

Medbring egen stol og tilbyd naboen at køre med.

Vi ses søndag, den 22/9 kl. 9.45 til rundstykker og kl. 10.30 til høstgudstjeneste.

Afskedsgudstjeneste - Erik Nikolajsen

Vorgod Kirke - Søndag den 29/9 kl. 10.30

Alle inviteres til en let frokost i Vorgod Kirkehus efter gudstjenesten.

Vorgod og Fjelstervang Menighedsråd

Gospel-Sang-Glæde

Vi gentager succesen! Kom og bliv grebet af gospelsangens fællesskab, glæde og rytme. Vi mødes om formiddagen og slutter af med koncert om eftermiddag. Dagen ledes igen i år af instruktør Henrik Tjagvad, Herning. Der stilles ingen krav om særlige forudsætninger. Læs mere på kirkernes hjemmeside.

Sæt X i kalenderen lørdag den 5/10 kl. 10.00.

Gospelkoncert i Fjelstervang Kirke kl. 16.00, hvor alle er velkomne til at være med.

BUSK-familiegudstjeneste 27/10

Vorgod Kirke kl. 9.30 - Krudtuglerne medvirker, derefter kirkekaffe i Kirkehuset.

Fjelstervang Kirke Kl. 11.00 - FDF medvirker, derefter suppe i Landsbycentret.

Allehelgensgudstjeneste

Søndag den 3/11

Fjelstervang Kirke kl. 9.00 med kirkekaffe i kirken

Vorgod Kirke kl. 10.30 med kirkekaffe i kirkehuset

Gudstjeneste med fokus på håbet og det evige liv.

Tid og ro til at sidde med sine tanker og følelser og være sammen med andre, som også har mistet i årets løb. Vi tænder lys for alle, vi har bisat/begravet i det seneste år.

Onsdags-Oase i Vorgod Kirke

Tag en pause fra hverdagens stress og jag

– sæt dig på kirkebænken og lyt til stille musik, korte læsninger og bøn.

Stillegudstjeneste den sidste onsdag i måneden i vinterhalvåret.

Onsdag den 30. oktober

og 27. november kl. 16.30-17.00