15/12 - 3. s. i advent

Vi synger julen ind

Søndag den 22. december

Vorgod Kirke kl. 10.30

Fælles gudstjeneste, hvor vi fokuserer på julens dejlige salmer.

Vi synger os i julestemning - nu er det snart jul….

Julegudstjenester

Det var midt i julenat, hver en stjerne glimtede mat, men med et der blev at skue, en så klar på himmelens bue - som en lille stjerne sol. Stjernen ledte vise mænd, til hvor Herre Kristus hen. Vi har os en ledestjerne og når den vi følger gerne, kommer vi til Jesus Krist. GLÆDELIG JUL.

Juleaften 24. december

Vorgod Kirke kl. 11.00 og 15.30

Fjelstervang Kirke kl. 14.00

Juledag 25. december

Fjelstervang Kirke kl. 9.30

Vorgod Kirke kl. 11.00

2. juledag 26. december

Fjelstervang Kirke kl. 10.30

Julesøndag 29. december

Vorgod kl. 10.30

Nytårs-festgudstjeneste

Lørdag den 31. december

Fjelstervang Kirke kl. 15.30-16.30

Vi mødes til en festlig gudstjeneste, hvor vi sammen beder om Guds hjælp i det nye ukendte år. Vi tager afsked med det forgangne år med musik, bobler og brag, mens vi ønsker hinanden GODT NYTÅR!

Gudstjeneste med fokus på bøn

Onsdag den 8. januar

Vorgod Kirke kl. 19.30
Kristne verden over mødes i denne uge for at bede sammen om et fælles tema: På vejen hjem.

I år er der fokus på og indsamling til kirken i Sri Lanka, som sidste år i påsken blev ramt af terror.

Fastelavnsgudstjeneste

Søndag den 23. februar

Fjelstervang Kirke kl. 9.30: Efter gudstjenesten er alle velkommen i Landsbycentret, hvor børnene slår vi katten af tønden - hvem bliver kattekonge 2020?

Vorgod-Barde Hallen kl. 13.30 i gymnastiksalen: Efter gudstjenesten byder Borgerforeningen velkommen til festligt samvær i hallen med kåring af bedste udklædning og tøndeslagning for børnene. Deltag i eftermiddagens hyggelige samvær og dejlige kaffebord med fastelavnsboller. Gratis gudstjeneste, entré for deltagelse i hallen.

Forårskoncert

Tirsdag den 3. marts

Fjelstervang Kirke kl. 19.00

Kom og nyd et alsidigt forårsprogram med livsglade toner og rytmer fra omkring 50 elever fra det Kristne Gymnasium i Ringkøbing. Læn dig tilbage og nyd sang og musik, der vidner om Guds herlighed.