Babysalmesang

Babysalmesang er for babyer under 1 år og deres mor eller far. Vi skal være i kirken, hvor vi vil synge og opleve nogle af de kendte danske salmer. Vi bruger vores stemmer, øjne og hænder sammen med bl.a. tørklæder og sæbebobler. Vi skal vugge, danse og lave fagter, imens vi lærer salmerne og lytter til musikken. Der vil hver gang være mulighed for at få en kop kaffe eller te bagefter.

Næste hold Babysalmesang starter tirsdag den 15. januar 2019  kl. 10.00 - 11.00 i Vorgod kirkeVi fortsætter de følgende 7 tirsdage (uge 7 undtaget), og sidste gang bliver dermed tirsdag den 13. marts.

Tilmelding er nødvendig til Mette Tarbensen tlf. 23287216 eller Karen Svendsen tlf. 20638508

Musikalsk legestue

Alle børn mellem 1 og 3 åri Vorgod og Fjelstervang sogne inviteres til musikalsk legestue i Vorgod Kirkehus sammen med mor eller far.

Vi vil synge og danse! Vi vil hygge og grine! Og vi vil hver gang hilse på både koen og strudsen!! Og så får vi en fortælling fra bibelen.