Tag med på et Alpha-kursus i Vorgod Kirkehus

Indbydelse med nærmere info - klik her  

 

Måske spørger du: Alpha, hvad er det?

Svaret er enkelt: Alpha er et kursus for den, som er nysgerrig og gerne vil vide mere om, hvad kristendommen er. Når man deltager i et Alpha-kursus, vil man opleve, hvordan man i en afslappet atmosfære kan snakke om de dybe spørgsmål i livet.

Kurset lægger vægt på, at man skal have det rart sammen, mens man arbejder med emnerne i den kristne tro. Alle skal kunne komme til orde og føle sig hjemme.

 

Hver aften vil der være undervisning om et centralt emne. Efter­følgende diskuteres aftenens emne i små grupper. Her er der plads til alle spørgsmål og individuelle synspunkter. Her får man også mulighed for at overveje eller genoverveje det centrale i den kristne tro.

Hver aften har et fast forløb. Vi begynder med at spise sammen. Det er festligt! Derefter er der undervisning og diskussion i grupper. Kurset består af 10 lektioner + 1 kursuslørdag.

 

Der er afholdt Alpha-kurser i mange forskellige sammenhænge rundt omkring på vores jordklode. Her har mange oplevet, hvor berigende det er at arbejde med den kristne tro. Vi vil derfor opfordre dig/jer til at overveje at melde sig til forårets Alpha-kursus i Vorgod Kirkehus.

 

Hvis du er spørgende over for livets store spørgsmål, så er Alpha-kurset en god mulighed for at finde afklaring. Hvis du gerne vil genfinde værdien i den kristne tro, er Alpha-kurset også stedet for dig. Og vil du bare vide mere om den kristne tro, så giver vi dig her muligheden gennem Alpha-kurset. Overvej eventuel også, hvem du kan invitere med til Alpha.

 

Nærmere info og tilmelding kontakt Johannes Esmarch mobil 21 24 73 43 eller mail joes@km.dk