Første spadestik

Torsdag den 3. maj blev første spadestik taget til det nye kirkehus. Begivenheden var planlagt med meget kort varsel, alligevel fandt en del vej til stedet og så formand Peder Vesterager og næstformand / kirkeværge Anne Grethe Jensen tage første spadestik.

Gummigeden fra Kjærs Maskinstation i Faster kører de sidste runder på området, hvor kirkehuset skal bygges i de kommende uger.

Formand Peder Vesterager og næstformand Anne Grethe Jensen gør spaderne klar til første spadestik, mens ung og gammel kigger med

Og så bliver spaderne stukket i jorden. De to holdt dog hurtigt inde, da de hørte, at entreprenøren kommer mandag den 7. maj kl. 4.00 og graver resten med maskine, så murerne kan starte på at støbe sokkel fra kl. 7.00.