Fangekoret fra Vridsløselille - besøg "indefra"

Fjelstervang Kirke søndag, den 22. marts 2015

Ordene og tonerne rørte os helt ind i hjertet. Det kræver mod at dele sine inderste tanker med andre, at skrive og synge dem højt i en kirke fyldt med mennesker kræver mandsmod. Gennem musik og tekst lærte Fangekoret fra Vridsløselille os om livet inden for murene og inde i hjertet. Fejl, tilgivelse, savn, drømme, frihed, Guds kærlighed - menneskelivets nuancer i en smuk palet af forskellige toner og rytmer - samlet i håbet om et bedre liv nu og i al evighed.

Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel har eksisteret i 15 år, og i l den tid har de indsatte sunget hver eneste søndag i fængselskirken. Søndag den 22. marts deltog koret under dygtig ledelse af korleder Louise Adrian i gudstjenesten i Fjelstervang. Kirken var fyldt til bristepunktet af familie og venner til fangerne og af menigheden fra Vorgod og Fjelstervang.

Læs og høre mere på Åbner eksternt link i et nyt vinduewww.fangekoret.dk.

Bog om fangekoret kan købes her: Åbner eksternt link i et nyt vinduehttp://www.fangekoret.dk/fangekoret/Bog_om_fangekoret.html

Fangekoret har udgivet 3 CD’er og arbejder i øjeblikket på nr. 4 - Overskuddet går til at forbedre børns vilkår og udslusningsprojektet ”Exit”.
Click på CD-coveren på siden Åbner eksternt link i et nyt vinduehttp://www.fangekoret.dk/fangekoret/Udgivelser.html og se teksterne til sangene. Stærke ord fra fangernes indre.

TILGIVELSE
Tekst af Bergur Nilssen. Musik : Louise Adrian

En skyldfølelse, som jeg tit drømmer væk

Jeg bærer en tung og en meget stor sæk