Babysalmesang

Babysalmesang er for babyer under 1 år og deres mor eller far. Vi skal være i kirken, hvor vi vil synge og opleve nogle af de kendte danske salmer. Vi bruger vores stemmer, øjne og hænder sammen med bl.a. tørklæder og sæbebobler. Vi skal vugge, danse og lave fagter, imens vi lærer salmerne og lytter til musikken. Der vil hver gang være mulighed for at få en kop kaffe eller te bagefter.

Næste hold Babysalmesang

starter tirsdag den 21. august 2018  kl. 10.00-11.00 denne gang i Fjelstervang KirkeVi fortsætter så de følgende 7 tirsdage. Sidste gang er tirsdag den 9. oktober. Der kommer mere info i starten af august!

Tilmelding

er nødvendig til Mette Tarbensen tlf. 23287216 eller Karen Svendsen tlf. 20638508

Babycafé

Hver fredag kl. 9.30 inviterer Vorgod Kirke til babycafé i kirkehuset i Vorgod.

Vi starter med at få lidt godt til ganen sammen med fredagscaféen, og derefter fortsætter babyhyggen inde ved siden af :-)

Der er ingen tilmelding, og alle er velkommen - også ældre søskende. Kaffen koster 20 kr.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Mette Tarbensen,  musikalsk medarbejder på tlf. 23 28 72 16

Vi ses :-)

Musikalsk legestue

Alle børn fra 1-3 år inviteres til Musikalsk Legestue.

Vi vil synge og danse! Vi vil hygge og grine!

Vi får hver gang lov at hilse på både koen og strudsen – og vi vil lytte til en fortælling fra bibelen!

Kom og vær med sammen med din mor eller far.

Tilmelding er ikke nødvendig.