Guldkonfirmation i Vorgod Kirke 30. april 2016

Den 1. maj var det 50 år siden vi blev konfirmeret i Vorgod Kirke.

Den 30. april fejrede vi dagen hvor vi mødtes, først ved kirken og kirkehuset, og resten af dagen hyggelig samvær ved Bjergly fiskesø og muslingehuse.

Navneliste til billedet:

Øverste række fra venstre:

Birger Vesterager, Børkop, Bjarne Vestergård, Fjelstervang, Bent Larsen, Humlum, Esther Korshøj (Vestersager), Vorgod, Joan Dideriksen, Mariager, Svend Jensen, Hemmet, Kaj Jørgensen, Snejbjerg, Jens Lund Andersen, Ringkøbing, Peder Baatrup, Barde, Niels Bech, Videbæk, Bjarne Thomsen, Ålestrup, Preben Jensen, Vorgod.

Forreste række fra venstre:

Tove Tvind Nielsen (Christensen), Harlev, Gerda Lund Andersen, Vildbjerg, Ellen Andersen (Clausen), Rimmerhus, Krista Pedersen (Clausen), Videbæk, Birte Simmelsgaard (Clausen), Hemmet, Birgit Sørensen (Thomsen), Hanstholm, Tove Hoelgaard Pedersen (Andersen), Sandens  Norge, Lilian Jensen (Clausen), Videbæk.